Битумна лента с лепилен слой Sika MultiSeal, 22,5 см, 10 м, сив

Битумна лента с лепилен слой Sika MultiSeal, сив, 22,5 см, 10 м

54,50 лв.
Нето тегло: 2.900 кг
Продуктов №: 60081692

  • Отлична хидроизолация и устойчивост на вода
  • Добра устойчивост на ултравиолетови лъчи (UV)
  • Запазена гъвкавост при ниски температури
  • Лесно боядисване

в наличност

Добавяне в желани Сравнение

Поръчка без регистрация

Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с Вас

 

Описание

Sika MultiSeal е уплътнителна лента за хидроизолация. Състои се от цветно алуминиево фолио, самозалепваща се без нагряване битумна уплътнителна ивица.

Опростена, бърза и трайна хидроизолация и запечатване на всички части от строителната конструкция, като например: тераси и покрития - поправка на малки пукнатини в хидроизолацията, както и запечатване на фуги покриви - запечатване на фуги между покривната конструкция и комините, между отделни плочи от вибро-цимент, между вертикални стени, между покривната конструкция и разположените на нея прозорци, капандури и други фасади - запечатване на фуги около носещите напречни и надлъжни греди, прозоречни каси, витрини и други улуци и водостоци - поправка на пропуквания и запечатване на фуги.

Sika MultiSeal се поставя изключително лесно, тъй като се залепва без нагряване и без използване на специални приспособления. Прилепва отлично към по-голямата част от строителните материали като например: метал, бетон, хоросан, камък, дърво, стъкло, керемиди, виброцимент, цинк, алуминий и други.

Характеристики

Приложение: Външно
Материал:Битум
Цвят:Сив
Размер:22,5х1000 см

    Най-купувани продукти

    Върнете до горе