Боя за басейни, синя, 2,5 л

Боя за басейни, синя, 2,5 л

19,20 лв.
Нето тегло: 3.500 кг
Продуктов №: 60212580

  • На акрилна основа
  • Надеждна защита за нежеланото проникване на вода
  • Отлична импрегнация

в наличност

Добавяне в желани Сравнение

Поръчка без регистрация

Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с Вас

 

Описание

Боята за басейни GBC H-gard e предназначена е за хидроизолация на сгради и басейни. Нанася се върху бетон, газ-бетон, гипс, гипс-картон, варово-циментови покрития и други. Благодарение на специалните си съставки GBC H-gard е надеждна защита за нежеланото проникване на вода през обработените повърхности. Препоръчително е да се нанасят по два слоя върху предварително обработената вече повърхност. Нанасянето става с валяк или с четка, като интервалите между двата слоя са 18 - 24 часа, при температура на въздуха 20º С. Препоръчително е след окончателно изсъхване на боята да се нанесе един слой GBC Izonit.

Характеристики

Цвят: Син
Съдържание:2,5 л
Средства за нанасяне: Валяк
Четка
Покривност:200-300 г/ м²
Основа на мазилката:Нанася се върху бетон, газобетон, гипс, гипс-картон, варово-циментови покрития и други
Подготовка на основата:Повърхностите, върху, които се нанася GBC H-gard трябва да са сухи, гладки и равни. Последователно се обработват с грундовете GBC Izonit и GBC Izolak
Импрегнация:Отлична импрегнация
Основно покритие:GBC Izolak e основно покритие
Завършващо покритие:GBC H-gard e завършващо покритие
Съхранение:S7/8 - Съдът да се съхранява плътно затворен и на сухо място.S47/49 - Да се съхранява само в оригинална опаковка при температура от 5°С до 30°С.
Препоръки :S2 - Да се пази от достъп на деца. S26 - При контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. S29 - Да не се излива в канализацията.

    Най-купувани продукти

    Върнете до горе