Препарат за почистване на килими и мокети Mellerud, 500 мл

Препарат за почистване на килими и мокети Mellerud, 500 мл

13,90 лв.
Нето тегло: 0.590 кг
Продуктов №: 60055457

  • Почиства бързо и щадящо
  • Практична дозираща четка
  • Лесна употреба
  • Доказано качество
  • Произведено в Германия

в наличност

Добавяне в желани Сравнение

Поръчка без регистрация

Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с Вас

 

Описание

Препаратът Mellerud за килими и мокети бързо и щадящо отстранява петна, следи от зацапване, замърсявания от стъпки, мазни петна, боя за обувки и следи от обувки от килими, текстилни подови покрития, мокети, тапицерии и автотапицерии. Висока ефективност посредством практичната дозираща четка.

Като допълнение за по-добър резултат: Препарат за почистване и поддържане на подови плочки и Препарат за почистване и поддържане на паркет.

Лесна употреба: Отстранявайте петната веднага след възникването им. Винаги почиствайте отвън навътре. Преди първата употреба на препарата развийте четката и махнете предпазната капачка. След това отново завийте четката (като внимавате за дозиращата мембрана). С лек натиск върху флакона нанесете от препарата, оставете да подейства за кратко и обработете петното с четката. Избършете с чиста кърпа или попивателна хартия. Изчеткайте влажния участък по посока на влакната на килима. След като засъхне, почистете с прахосмукачка. Винаги преди ползване на препарата тествайте материалите за устойчивост на цвета. След употреба изплакнете четката добре с вода. Препаратът не е подходящ за велур и кожени изделия.

Характеристики

Приложение:Почистване
Подходящ/а за:Килими, мокети
Опаковка:Бутилка с пулвелизатор
Количество:0,5 л
Вид обработка:Почистване
Разреждане:Вода
Вискозитет:Течност

    Най-купувани продукти

    Върнете до горе