Препарат за почистване на мазнини, восък и мръсотия, Mellerud, 1 л

Препарат за почистване на мазнини, восък и мръсотия, Mellerud, 1 л

12,20 лв.
Нето тегло: 1.000 кг
Продуктов №: 19127317

  • Приложим за вън и вътре
  • Разтваря дори стари восъчни слоеве
  • Премахва лесно мазнини и масла
  • Доказано качество
  • Произведен в Германия

в наличност

Добавяне в желани Сравнение

Поръчка без регистрация

Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с Вас

 

Описание

Препаратът Mellerud за почистване на мазнини, восък и мръсотия е предназначен за премахване на упорита мръсотия – стари слоеве от грес, масло, восък, упорити ръбове и корички. За отстраняване мръсотията от камъни, керамични плочки, керамика, пластмаса и метал. Идеален за основно почистване на подове, подпрозоречни первази, кухненски и офис мебели.

Допълва се с: Препарат за почистване на теракота и естествен камък, Препарат за полиране на мрамор и Импрегнатор на мрамор и естествен камък.

Лесна употреба: При силно замърсени повърхности да се използва неразреден. За редовно почистване и най-добър резултат се разрежда 1 част концентрат с 5 части вода. Нанася се равномерно върху повърхността с помощта на гъба или кърпа. Оставя се за кратко и се изтрива с влажна кърпа, като първо се изтъркват упоритите замърсявания с четка или гъба.

Моля, обърнете внимание: Силно полираните повърхности може да избледнеят. Преди употреба на препарата направете тест за съвместимост на по-малко видимо място. 1 литър е достатъчен за 5-15 м² в зависимост от повърхността и замърсяването.

Характеристики

Приложение:Почистване
Подходящ/а за:Мазнини, бои, кухни, бани
Опаковка:Бутилка
Количество:1 л
Разход:5-15 м²
Вид обработка:Почистване
Разреждане:Вода
Вискозитет:Течност

    Най-купувани продукти

    Върнете до горе