Битумна лента с лепилен слой Sika MultiSeal [1]
Битумна лента с лепилен слой Sika MultiSeal [1]
Sika
20х1000 см, сив
  • Отлична хидроизолация и устойчивост на вода
  • Добра устойчивост на ултравиолетови лъчи (UV)
  • Запазена гъвкавост при ниски температури
  • Лесно боядисване
В наличност
47,70 лв.

Продуктов № 60081656
Сравни
  Любими
Описание на продукта

Sika MultiSeal е уплътнителна лента за хидроизолация. Състои се от цветно алуминиево фолио, самозалепваща се без нагряване битумна уплътнителна ивица.

Опростена, бърза и трайна хидроизолация и запечатване на всички части от строителната конструкция, като например: тераси и покрития - поправка на малки пукнатини в хидроизолацията, както и запечатване на фуги покриви - запечатване на фуги между покривната конструкция и комините, между отделни плочи от вибро-цимент, между вертикални стени, между покривната конструкция и разположените на нея прозорци, капандури и други фасади, запечатване на фуги около носещите напречни и надлъжни греди, прозоречни каси, витрини и други улуци и водостоци: поправка на пропуквания и запечатване на фуги.

Sika MultiSeal се поставя изключително лесно, тъй като се залепва без нагряване и без използване на специални приспособления. Прилепва отлично към по-голямата част от строителните материали като например: метал, бетон, хоросан, камък, дърво, стъкло, керемиди, вибро-цимент, цинк, алуминий и други.

Марка Sika
Тегло 2.54 кг.
Цвят Сив
Приложение Външно
Материал Битум
Ширина 20 см
Дължина 1000 см
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи

Свързани продукти