Електронна термоглава Brennenstuhl Brematic FHT433, управление с дистанционно или приложение (App)


  • Спестява до 30% от разходите чрез интелигентно регулиране
  • Лесен монтаж без изпускане на водата
  • Настройка на температурата чрез дистанционно или приложение
  • Персонално седмично програмиране за индивидуално температурно регулиране в помещението
  • Подходяща за повечето стандартни вентили
  • Включени в комплекта адаптори
В наличност
59,- лв.

Продуктов № 60476702
Поръчка без регистрация
Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с вас
Сравни
  Любими
Описание на продукта

Електронната термоглава Brennenstuhl Brematic FH433 позволява настройки за регулиране на температурата в помещенията по часове. Можете да програмирате фази за повишаване и понижаване на температурата и по този начин да постигнете максимален комфорт. Термоглавата е съвместима с всички стандартни вентили за отоплителни тела, а за монтажа не е необходимо изпускане на отоплителната система или промяна на режима й. Температурата на термоглавата може да се задава или променя чрез дистанционно управление или чрез приложение от мобилен телефон или таблет. Чрез правилна настройка на фазите и периодите за затопляне можете да спестите до 30% от разходите си за отопление, без да се лишавате от комфорта и уюта си. Комплектът включва терморегулатор за отоплително тяло (термоглава) с радиочестотно управление на 433 MHz, адаптори за вентили Danfoss, тип RA / RAV / RAVL, винт М4 с цилиндрична глава, гайка М4, дистанционно управление с батерия A23G (23 А, 12 V), 2 батерии LR6 / AA / Mignon. Адапторите позволяват ползването на термоглавата на всички видове вентили Danfos, без адаптор, тя е тествана за съвместимост със следните марки вентили: Heimeier, MNG, Junkers, Honeywell, Honeywell-Braukmann, Landis/&Gyr (Duodyr), Oventrop, Schlösser, Comap, Valf Sanayii, Mertik Maxitrol, Watts, Wingenroth (Wiroflex), R.B.M, Tiemme, Jaga, Siemens, Idmar.

Термоглавата е съвместима с приложенията SteckerPro и PowerSwitch за Android, както и с приложението Stecker Pro за iOS (Apple).

Марка Brennenstuhl
Тегло 0.14 кг.
Цвят Бял
Размери 95 x 67 x 60 мм
Други характеристики Управление чрез дистанционно или приложение (App)
Вид резба М30х1,5 мм
Клас защита IP20
Включено в опаковката оборудване Терморегулатор за отоплително тяло (термоглава) с радиочестотно управление на 433 MHz, адаптори за вентили Danfoss, тип RA / RAV / RAVL, винт М4 с цилиндична глава, гайка М4, дистанционно управление с батерия A23G (23 А, 12 V), 2 батерии LR6 / AA / Mignon
Област на приложение Вътре
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи

Свързани продукти