BAUHAUS - Градински оазис

 

Искате да превърнете Вашата градина, двор или балкон в цветна забележителност и обект на възхищение? Ще намерите всичко, от което се нуждаете в отдел Градински оазис на BAUHAUS.

 

Градински оазис Ви очаква в Търговски център BAUHAUS! Тук ще откриете огромно разнообразие от външни и вътрешни растения, семена, луковици, както и всичко свързано с грижата за тях - почви, торове, саксии, оранжерии и още много други. Нашите консултанти с радост ще Ви помогнат със съвети и идеи, а специализирана професионална помощ за растителна защита можете да намерите в нашата аграрна аптека. Допълнително за всички наши Клиенти предлагаме и услугата за Пресаждане на цветя.

 

 

Градински оазис предлага също така богат избор от градинска техника и инструменти - здрави лопати, гребла, градински ножици, косачки, резачки, напоителни системи и още много други. Предлагаме и голям избор на висококачествени марки машини и инструменти, с които работата в градината става по-лесна.

 
 

Поставяте акценти и оформяте Вашия мечтан двор или балкон!  В Градински оазис ще намерите висококачествени летни градински мебели, голямо разнообразие от чадъри, шатри и павилиони. Също така, тук можете да откриете газови грилове, грил камини и грилове на дървени въглища, както и богат избор от аксесоари и консумативи за тях.

 

Към всички продукти от раздел Градина

 

 

 

Добре дошли в BAUHAUS Градински оазис

   

Най-купувани продукти

Върнете до горе