Комплект душ и смесители Grohe Start Loop Set [1]
Комплект душ и смесители Grohe Start Loop Set [2]
Комплект душ и смесители Grohe Start Loop Set [1]
Комплект душ и смесители Grohe Start Loop Set [1]
Grohe
Душ, смесител за вана и душ и смесител за умивалник
  • Модерен дизайн
  • Всичко необходимо за банята
  • Лесен монтаж
  • Хромирано покритие Grohe StarLight
  • Структура против варовик SpeedClean
В наличност
319,- лв.

Продуктов № 60544478
Сравни
  Любими
Описание на продукта

Промоционалният продукт Grohe Start Loop Set съдържа всичко необходимо за банята. Състои се от висококачестен душ комплект, смесител за вана и душ и смесител за умивалник.

Душ комплектът Grohe Vitalio Go 100 I впечатлява с класическия си и стилен дизайн и предлага комплексно решение за Вашата баня и душ пространство. Хромираният ръчен душ е с красиви заоблени форми и две функции на струята. Душ комплектът Grohe Vitalio Go 100 I е с хромирано покритие Grohe StarLight и силиконов пръстен Shock-Proof за защита на ръчния душ. Структура SpeedClean предпазва душ комплекта от варовик и по този начин гарантира за дългия му експлоатационен живот.

Смесителят за вана и душ Grohe Start Loop е подходящ за всяка баня. Модерният дизайн и непреходното излъчване на смесителя създават в банята Ви усещане за спокойствие и уют. Смесителят оборудван с висококачествен картуш с керамични уплътителни шайби, които го правят надежден за дългогодишна употреба. Нормираното разстояние от 15 см и включените в комплекта ексцентър-връзки (S-връзки) правят монтажа лесен и безпроблемен, а розетките елегантно прикриват връзките към стената. Дизайнът на смесителя се допълва и от превключвател, който сменя функциите вана – душ.

Смесителят GROHE Start Loop придава на всеки умивалник екстравагантна визия. Перфектна комбинация между преливащи форми и технически финес. Хромираното покритие GROHE StarLight® е изключително бляскаво и устойчиво. Металната ръкохватка с керамичен картуш GROHE SilkMove® прави употребата на смесителя плавна и прецизна. Картушът позволява настройка на ограничителя на количеството вода. Системата за лесен монтаж GROHE QuickFix® позволява удобно и бързо закрепване на смесителя към умивалника.

 
Марка Grohe
Тегло 3.0 кг.
Покритие Хром
Материал Месинг, пластмаса
Височина тръбно окачване 620 мм
Дължина на шлауха 1750 мм
Разстояние между монтажните отвори 620 мм
Вид на смесителя Смесител за вана и душ; Смесител за умивалник
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи

Свързани продукти

Комплектът се състои от
Смесител за умивалник Grohe Start Loop
1 x Смесител за умивалник Grohe Start Loop

Свеж профил и модерна визия; Прецизна настройка на струята; Система за лесен монтаж; Включени в комплекта гъвкави връзки

135,- лв.

Смесител за вана и душ Grohe Start Loop, хромиран месинг
1 x Смесител за вана и душ Grohe Start Loop, хромиран месинг

Атрактивен дизайн; Лесен монтаж; Устойчиво хромирано покритие; Включени в комплекта ексцентър връзки и розетки

165,- лв.

Душ комплект Grohe Vitalio Go 100
1 x Душ комплект Grohe Vitalio Go 100

Тръбно окачване; Ръчен душ и шлаух; Хромирано покритие Grohe StarLight; Силиконов пръстен Shock-Proof за защита на ръчния душ; Структура против варовик SpeedClean

89,95 лв.