• Почиства бързо и щадящо
  • Практична дозираща четка
  • Лесна употреба
  • Доказано качество
  • Произведено в Германия
В наличност
13,90 лв.

Продуктов № 60055457
Поръчка без регистрация
Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с вас
Сравни
  Любими
Описание на продукта

Препаратът Mellerud за килими и мокети бързо и щадящо отстранява петна, следи от зацапване, замърсявания от стъпки, мазни петна, боя за обувки и следи от обувки от килими, текстилни подови покрития, мокети, тапицерии и автотапицерии. Висока ефективност посредством практичната дозираща четка.

Като допълнение за по-добър резултат: Препарат за почистване и поддържане на подови плочки и Препарат за почистване и поддържане на паркет.

Лесна употреба: Отстранявайте петната веднага след възникването им. Винаги почиствайте отвън навътре. Преди първата употреба на препарата развийте четката и махнете предпазната капачка. След това отново завийте четката (като внимавате за дозиращата мембрана). С лек натиск върху флакона нанесете от препарата, оставете да подейства за кратко и обработете петното с четката. Избършете с чиста кърпа или попивателна хартия. Изчеткайте влажния участък по посока на влакната на килима. След като засъхне, почистете с прахосмукачка. Винаги преди ползване на препарата тествайте материалите за устойчивост на цвета. След употреба изплакнете четката добре с вода. Препаратът не е подходящ за велур и кожени изделия.

Марка Mellerud
Тегло 0.59 кг.
Приложение Почистване
Опаковка Бутилка с пулвелизатор
Подходящ/а за Килими, мокети
Количество 0,5 л
Вид обработка Почистване
Разреждане Вода
Вискозитет Течност
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи

Свързани продукти