PROFI DEPOT BAUHAUS

 

PROFI DEPOT Център

 

BAUHAUS PROFI DEPOT е мястото, където получавате професионална помощ и съвет от специалист. PROFI DEPOT предлага разнообразна селекция от професионални продукти и полезни услуги, която е прецизно съобразена с нуждите на занаятчии, търговци и разбира се частни клиенти. Тук можете да вземете машина, ремарке или скеле под наем, да поръчате BAUHAUS доставка и хамалски услуги или да заточите старите си вериги за бензинови и електрически триони.

Продуктите от PROFI DEPOT са особено ефективни и отговарят на съответните технически стандарти. Те са избрани и произведени в сътрудничество с водещи индустриални фирми. Със строги проверки за сигурност BAUHAUS гарантира високото качество.

PROFI DEPOT Ви очаква в Търговски център BAUHAUS, независимо дали желаете да закупите строителни материали в BAUHAUS, заемате машини и инструменти или ползвате услуги, свързани с доставка.

 

 

Машини под наем
 

Някои неща са ни необходими рядко – ето защо в BAUHAUS Вие може да наемете специален инструмент, уред или машина. Предлаганите уреди под наем са от реномирани производители. Нашият PROFI DEPOT център предлага богат избор от бормашини, къртачи, ъглошайфи, косачки, тримери, фрези, трамбовъчни машини, бетонобъркачки и още много други.
 

 

Ремарке под наем
 

Ако Вашите покупки се окажат повече и по-големи от очакваното, предлагаме услугата за наем на ремарке. Повече подробности ще научите в нашия PROFI DEPOT или на Информация в Търговски център BAUHAUS.

 

 

BAUHAUS доставка
 

Не се налага да носите сами тежките или обемисти стоки, затова BAUHAUS Ви предлага услугата "Доставка до адрес". С тази услуга BAUHAUS Ви предоставя възможността срещу такса да заявите доставка до посочен от Вас адрес. При извършване на услугата важат условията, описани във формуляр Поръчка за доставка на стоки. Всички допълнителни и хамалски услуги се заявяват и заплащат отделно. Така пазаруването ще бъде по-приятно. 
 

Информация относно зоните и цените за доставка

 

 

Заточване
 

Употребяваните и затъпени вериги на бензинови и електрически триони вече не са отпадък. В PROFI DEPOT Ви предлагаме услуги за заточване.

 

Най-купувани продукти

Върнете до горе