Светът на баните

 

 

3D-Planiranel3D планиране на бани

При изграждането или преустройството на Вашата баня трябва да бъдат осъществени различни дейности за кратко време и обикновено в тясно пространство. За гладкото им протичане и за постигане на оптимален резултат препоръчваме предварително консултиране, изготвянето на проект, координацията и професионално изпълнение.

 

Консултации

Не сте сигурни как е най-добре да изглежда Вашата баня? Заедно с професионалните консултанти в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ ще обсъдите своите планове и възможностите за осъществяване на своите идеи. Обучените ни консултанти ще Ви предложат най-оптималните решения за Вашия индивидуален проект

 

Изготвяне на 3D проекти

Искате да видите как ще изглежда банята на Вашите мечти? С компютърните 3D проекти в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ, можете да изпробвате различни варианти и да придобиете реална представа за своята нова баня.

* 3D планирането е безплатно при закупуване на необходимите за проекта продукти от BAUHAUS. Цената за изготвяне на проект без покупка е 50 лв. 

 

 

Предаване

След приключване на всички дейности и проверка до последния детайл, ние Ви предаваме проекта на банята на Вашите мечти!

 

Монтаж

Ако имате нужда от монтаж, експертите от Баня-Техника са на разположение! Повече информация за услугите, които предлагат, може да откриете тук.

 

 

 

 

СВЕТЪТ НА БАНИТЕ предлага индивидуално решение за Вашата нова баня – с оптималната възможност да намерите всичко необходимо на едно място!Мечтано разнообразие

СВЕТЪТ НА БАНИТЕ Ви очаква в Търговски център BAUHAUS с много идеи за банята - услуги и изключително разнообразие и избор на плочки, керамика, смесители, мебели за баня, душ-панели, душ-кабини и аксесоари в различен дизайн и на различни производители. 

 

Вани и санитарна керамика

СВЕТЪТ НА БАНИТЕ предлага продукти от различни стилове и идеи за дизайн на банята – от романтичен до класически издържан стил. За това имате на разположение голям избор от санитарна керамика, душ-корита и аксесоари: индивидуални решения за всяко приложение с много възможности и вариации на материал, форма и цвят – от най-малкото помещение до цялостни решения за големи бани. Освен голямото разнообразие продукти санитарна керамика, ние предлагаме продукти, произведени по най-новите технологии, например тоалетните БЕЗ РЪБ за перфектна хигиена и лесно почистване. 

 

Смесители

Украсете Вашата баня с отбрани красиви смесители! СВЕТЪТ НА БАНИТЕ предлага функционални и висококачествени серии смесители на известни марки производители за всеки стил: от класически през модерен до футуристичен. Нашите смесители се отличават с високо качество и голямо разнообразие на дизайн, изработени със съвършенство в техниката и финес в детайла.

 

Мебели за баня

Стилно подредено и добре съхранено! СВЕТЪТ НА БАНИТЕ Ви предлага огромен избор от долни, полувисоки и високи шкафове, огледала, огледални шкафове и много повече. Независимо дали е практично или в романтичен стил, в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ се намира по нещо за всеки вкус и във всеки ценови диапазон – много продукти, които можете да закупите директно.

 

Плочки и естествен камък

Стилът при изграждането на банята се крие в използването на естествен камък и плочки, които визуално придават настроение на Вашата баня. Чрез разнообразни форми и цветове, мозайки и интересни комбинации от различни материали Вашата баня става класическа или модерна, с изчистен стил или игрива, минималистична или уютна. В СВЕТЪТ НА БАНИТЕ ще намерите подходящите плочки и естествени камъни за всяка идея и за всеки стил. Първо качество, отличен дизайн и модерни декори са критериите, според които избираме нашите производители. 

 

Аксесоари

Поставете акценти и оставете Вашия личен отпечатък във Вашата мечтана баня! С практични аксесоари като сапунерка, държач за хавлия и гарнитура за четка Вашите продукти за баня са добре съхранени и удобни за ползване. Дизайн, функционалност и креативни решения открояват сериите  аксесоари на реномирани производители. Превърнете Вашата собствена баня в един Wellness-оазис, в един източник на ежедневно добро физическо и душевно здраве! Специализираните консултанти от СВЕТЪТ НА БАНИТЕ  с удоволствие ще Ви информират за възможностите за оборудване и детайлите по инсталацията. 
 

Към всички продукти от раздел Баня, Кухня и ВиК

 

 

Добре дошли в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ