Универсален тор с дълготрайно действие Compo Bio


2 кг
  • Универсален
  • С овча вълна
  • Дълготрайно действие
  • 2 кг
В наличност
21,20 лв.

Продуктов № 60432944
Поръчка без регистрация
Попълвате само 4 полета и ние ще се свържем с вас
Сравни
  Любими
Описание на продукта

Универсален тор с дълготрайно действие за всички градински растения с овча вълна

Нов естествен тор! 5 месеца дълготрайно действие!

Оптимална комбинация на хранителни вещества, за здрави растения и богата реколта.

Подходящ за биологично земеделие.

Овчата вълна е богата на хранителни вещества и е идеална за дълготрайно органично торене. Вълнените влакна съдържат азот, определени количества калий и фосфати. Хранителните вещества от овча вълна се освобождават много бавно и се грижат изцяло за растението.

Новият органичен тор с овча вълна е истинска иновация. Той е чисто органичен. Съдържа  50%  овча вълна  в комплекс  с други растителни органични материали до торове-пелети. Торът следователно има естествен незабавен и дълготраен ефект с продължителност  5 месеца. Само с едно торене вашите растения са добре подхранени за целия сезон. В допълнение, органичния тор се характеризира с капацитет на високо съхранение на вода. Торът на  пелети е особено добър за абсорбирането на вода чрез включената овча вълна. Поради ефекта подуване, почвата се разрохква и образуването на хумус се поддържа.

Само  1 торене за целия сезон.

В съответствие с Регламент ЕО 834/2007 за биологично земеделие

Осигурява: Видимо здрави растения и вкусни плодове и зеленчуци, силен растеж и богата реколта, аериране на почвата, образуване на хумус , по-добро снабдяване на растенията по време на сухите периоди, повече издръжливост на растенията и регенерация

Дозировка: Следните препоръчителни дози са дадени в грамове на квадратен метър.

Новозасадени растения -  60г/м2

За съществуващи насаждения 100-150 г/м2

Храсти, цветя (рози, форзиция, черешови дървета, люляк, жасмин, калина и т.н.) – 60 г /м2. Летни цветя  – за съществуващи насаждения – 60 г/м2. Мушката, петунии , ягоди, новозасадени  – 50 г/м2, за съществуващите насаждения 100г/м2 ; Костилкови плодове, за  новозасадени растения – 50 г/м2, за съществуващи насаждения – 100-120 г/м2. Домати, краставици, тиквички, тиква ,зеле, целина, праз, лук , картофи , грах, билки, салата , боб, моркови, кореноплодни зеленчуци –  за съществуващите насаждения 100-150 г/м2, 30-50 г на 30 см. балконски сандъчета.

Торене: От март до октомври.

Дълбочина на торене: 3-4 см дълбочина.

За нови насаждения, можете да поставите тора директно в дупката за засаждане . Поливане при всяко торене.

Носенето на защитни ръкавици по време на полагането и измиване на ръцете след това се препоръчва.

Съдържание: Органичен NPK тор 5 + 4 + 6 при използването на животински продукти (категория 3 според Регламент ЕО 1069/2009), растителни продукти от хранителни продукти, напитки и фуражи. За торене в къщата и малка градина. С ниско съдържание на хлорид.  5% N общ азот, 4% P2O5 общо фосфат, 6% K2O калиев оксид. Хранителни вещества в минимални количества:  2,2% S общо сяра, от които: 1,7% от водоразтворима сяра S, 0.4% Mg Общо магнезий, 0,7% Na общ натрий, 5,5% основни активни съставки (например СаО).  органична материя: 59%

 Съхранение: Да се съхранява на сухо при около 6 ° C и 35 ° C, на място защитено от слънцето, за да се избегне променяне на характеристиките на продукта. Да се пази от деца и домашни любимци. Достъпа на животни до наторените площи трябва да е минимум 21 дена след поставянето на тора. Да се пази затворена опаковката плътно. Не е препоръчително попадането в канализацията или в свободните води. Не смесвайте с фураж!

Марка Compo
Тегло 2.0 кг.
Приложение Универсален
Забележка С овча вълна
Съдържание 2 кг
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи

Свързани продукти