Women's Night 2019

 

BAUHAUS подкрепя жените с идеи и желание!

 

Women’s Night by BAUHAUS е събитие с 10 годишна история в търговските центрове BAUHAUS в цяла Европа. Както подсказва името Women’s Night се провежда вечер и е предназначено само за жени. Women’s Night дава възможност на дамите да придобият както основни знания, така и да се запознаят с всевъзможни тънкости при процеси като шлайфане, пробиване, полагане на настилки, боядисване и много други. Всичко това се случва в приятна и спокойна атмосфера – с хубава музика и чаша шампанско, съчетавайки по най-добрия начин полезното с приятното.

 

Участничките могат да избират от няколко различни курса, които се провеждат паралелно. Продължителността на всеки курс е около два часа. Така дамите могат не само да получат нужната информация от опитен презентатор и да видят отблизо процеса, но и да опитат сами да се справят под вещото ръководство на експертите. Местата за всеки един от курсовете са ограничени и изискват предварително записване.

 

 

 

 


Зад всеки уютен дом стои една креативна жена!

 

Мислите, че не можете да забиете пирон в стената? Мислите, че смесителят в банята винаги трябва да се монтира от професионалист? Ще бъдете изумени от това, което можете да постигнете сами, след като завършите един от курсовете на Women’s Night! След него малките ремонти вкъщи ще Ви се сторят лесни като детска игра!

 

Курсовете в Women’s Night са напълно безплатни и са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. Тук ще получите полезни знания, които може да приложите на практика при ремонта на Вашето жилище. Ще имате възможност да зададете своите въпроси на експерти в съответната област и да получите компетентен и конкретен отговор. 

 

Нека започнем с основното: експерти в съответната област ще Ви покажат всичко, което трябва да знаете за материалите, инструментите и отделните стъпки при извършване на различните дейности. В практическата част ще можете да тествате наученото, с помощта на експертите, които ще са на разположение през цялото време, за да Ви помагат.

 

Ако сме успели да привлечем вниманието Ви, заповядайте на 31 март от 20:00, в BAUHAUS, в удобно облекло, за да ремонтираме заедно! Не забравяйте да се запишете предварително, защото местата в курсовете са ограничени. 

 

* До събитието ще бъдат допуснати само предварително записани участнички с потвърдена регистрация за избрания курс.

* Записването е до запълване на местата за съответния курс.

 

 

 

DIY курсове за жени Пролет 2019:

 


Монтаж на душове и изграждане на ВиК инсталации

 

Смятате ли, че за смяната на душа Ви е необходим водопроводчик? Съвсем не!

Този курс ще Ви запознае с различните видове стандарти в санитарните инсталации, как да подготвите тръбите за чиста вода и да проверите за течове. Нашите специалисти ще Ви покажат как бързо и лесно да монтирате нова душ система, на мястото на стария душ.

В практическата част ще имате възможност да опитате сами!

При завършване на курса ще получите сертификат за монтаж на душове от BAUHAUS!

 

 

 


Пресаждане на балконски цветя и билки

 

С настъпването на пролетта започваме да мислим, за това как да направим терасата или балкона по-красиво и уютно място за отдих. Засаждането на балконски цветя е лесен и достъпен начин за освежаване на обстановката. Друга актуална в момента тенденция е отглеждането на ароматни билки. 

Нашите специалисти ще Ви дадат ценни съвети и насоки в пресаждането – какви цветя да изберете, спрямо светлината на балкона, каква е най-подходящата почва и какви торове да използвате.

В практическата част може да изпробвате наученото, а в края на курса ще получите сертификат за пресаждане на балконски растения!

 

 

 

 

 


Изработване на DIY закачалки

 

Всичко, от което се нуждаете са идеи! Специалистите от BOSCH и Dremel ще Ви помогнат! 

В курса ще се запознаете с дървообработващите инструменти на двете марки и какво е важно да знаете при работата си с тях. В практическата част ще имате възможността сами да създадете DIY закачалка. Заедно с експертите ще изработите закачалки за врата и стена - изключително практични и полезни не само за коридора, банята, спалнята, детската стая, кухнята, мазето и тавана, но дори и за терасата и градината. 

При завършване на курса ще получите сертификат за работа с дървообработващи инструменти от BAUHAUS!

 

 

 

Курсът е организиран съвместно с   и  

 

 

 

Боядисване на стени и на метални повърхности

 

С малко въображение и няколко съвета от доказани специалисти, боядисването се превръща в леко и приятно занимание! 

В курса ще научите разликата между видовете бои и как да ги нанасяте с лекота. От експертите на Dulux ще разберете кое е най-важното при избора на интериорна боя, как да подготвите основата и как да отсечете ъгъл с хартиена лента. В практическата част ще имате възможността да приложите наученото до момента и сами да боядисате стена в желан от Вас цвят. 

Като допълнение към курса специалистите ще Ви запознаят и с тънкостите при боядисване на метални повърхности, балконски парапети, огради и други. 

Когато завършите курса ще получите сертификат за боядисване на стени и метални повърхности от BAUHAUS!

 

Курсът е организиран съвместно с 

 

 

 

 

 


Монтаж на ламинат

 

Реденето на ламинат е лесно като детска игра! Не вярвате? Запишете се на курса „Монтаж на ламинат“!

На какво трябва да обърнете внимание при покупка на ламиниран паркет? Какъв вид подложка да изберете и как се монтират различните видове лайсни - всичко това ще научите от нашия специалист в курса. В практическата част ще може сами да монтирате ламинат с клик-система.

Завършвайки курса ще получите сертификат за монтаж на ламинат от BAUHAUS!

 

 

 

Полагане на фаянс и стенни облицовки

 

Предстои Ви подмяна на плочките в банята? BAUHAUS Ви дава възможност да научите всички тънкости на този процес. 

Кое е най-подходящото лепило и каква фуга да изберете? От експертите на Баумит ще научите всичко важно за подготовката на основата, избор на правилната хидроизолация, лепило и фугираща смес. Ще получите ценна информация как с продуктите на Баумит може да се постигне здравословен климат във всеки дом. В практическата част ще имате възможността да се развихрите и да лепите фаянс или декоративни стенни облицовки. 

Когато завършите курса ще получите сертификат за полагане на фаянс от BAUHAUS!

 

Курсът е организиран съвместно с  

 

 
 
 
 
 

Готови ли сте да разширите знанията и уменията си? Съчетайте полезното с приятното!

 

Запишете се за Women’s Night 2019, защото местата в курсовете са ограничени!

 

 

 

* До събитието ще бъдат допуснати само предварително записани участнички с потвърдена регистрация за избрания курс.

* Записването е до запълване на местата за съответния курс.