Акционна доставка 10 лв на избрани продукти

Условия:

Акционната доставка на стойност 10 лв важи само за онлайн поръчки, с продукти от сайта, които са изрично маркирани с допълнителен текст „Акционна доставка 10 лв“ за период от 17.05.2022 до 06.07.2022 г. Потребителят ще заплати доставка на стойност 10 лв на поръчаните от него продукти. Цената за доставка се заплаща само в едната посока. Цената е крайна, с включен ДДС.

За да се възползва от „Акционна доставка 10 лв“, Потребителят заплаща цената на поръчаната стока и доставка авансово, в пълен размер, като използва по свой избор един от следните начини на плащане: Плащане с банкова карта, Банков превод, Плащане с EasyPay, Плащане с еPay, На изплащане с кредит.

Ако Потребителят избере продукт, който не е маркиран с текст „Акционна доставка 10 лв“, тогава цената за доставка ще се калкулира по стандартните тарифи. 

Стоките се доставят до 5 (пет) работни дни. При всички случаи доставчикът си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителя, и да удължава сроковете над 7 (седем) дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя.