Начини на плащане

Наложен платеж


След получаване на Вашата поръчка заплащате дължимата сума на куриера. В тази сума са включени стойността на поръчаните продукти, цената за доставка и таксата на куриерската фирма за наложен платеж, ако има такъв.

 

Кредитна и дебитна карта


На страницата за финализиране на поръчката е необходимо да изберете начин на плащане "Кредитна или дебитна карта". Системата автоматично ще Ви пренасочи към сайта на Борика, където бързо, лесно и сигурно да въведете необходимите данни от банковата карта и да потвърдите плащането.

 

Плащане по банков път


Име на банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД

Име на бенефициент: БАУХАУС България ЕООД Търговски център за Работилницата, Дома и Градината КД

Сметка номер: BG76RZBB91551002140430 SWIFT: RZBBBGSF

Като основание за плащане се попълва номера на поръчката!

 


ePay


За да извършите такъв вид плащане е необходимо да бъдете регистрирани в системата на ePay. Преди финализиране на поръчката избирате начин на плащане "ePay". След това ще бъдете автоматично пренасочени към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

 

EasyPay


След финализиране на поръчката се визуализира уникален 10-цифрен код, който се генерира автоматично от системата на EasyPay. За Ваше удобство, същият ще бъде изпратен и на посочения в поръчката e-mail адрес. Плащането извършвате в удобен за Вас клон на EasyPay, като за основание за плащане посочвате Вашия код.

 

Най-купувани продукти

Върнете до горе