Как да поръчам

Търсене на продукт
 

Можете да разгледате онлайн каталога с продукти, като изберете желаната от Вас категория или въведете в полето за търсене ключова дума или продуктов номер. 

 

  

 

 

Избор на продукт и добавяне във виртуалната количка
 

След като сте избрали продукт, въвеждате количеството, което искате да поръчате. Там по подразбиране е поставена цифрата 1, а Вие можете или да напишете в полето желаното количество, или да използвате бутоните "+" и "-" . След това натискате бутона "Добавяне в количка".
 

Бърза поръчка без регистрация
 

Най-бързият и лесен начин за поръчка след като сте избрали продукт е в раздел Поръчка без регистрация - само попълвате в три полета Вашите имена, телефон и e-mail, натискате бутона "Поръчка" и готово. Възможно най-бързо ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите.

 

 

 

Продължаване с пазаруването
 

След като сте добавили продукта в количката имате възможност да:

-       завършите пазаруването чрез натискане на бутон "Поръчка"
-       разгледате и изберете още продукти – "Добавяне на продукти" Ви връща на продуктовата страница
-       променяте количеството с бутоните "+" и "-" или да напишете в полето желаното от Вас количество
-       изтриете съдържанието на количката с бутон "Изтриване на всичко"

 

Отваряне на виртуалната количка
 

На която и страница на сайта да се намирате, в горния десен ъгъл има икона на Вашата виртуална количка за пазаруване. След натискане на бутона "Количка" виждате вече избраните от Вас продукти.

 

  

Стартиране на поръчка
 

След натискане на бутон "Поръчка" в страница Количка, се отваря нов прозорец, в който можете да избирате между "Регистрация" или "Поръчка като гост". Също така имате възможност бързо, лесно и сигурно да се впишете с Вашия профил във Facebook или Google. Ако вече сте регистриран наш потребител, е необходимо само да влезете във Вашия BAUHAUS-профил, а ако все още не сте,  бихте могли да продължите поръчката, като си направите регистрация ("Регистрация") или да продължите като гост ("Гост"). След това натискате бутон "Продължете".

 

Финализиране на поръчка:
 

-       Ако все още нямате регистрация, е необходимо внимателно да попълните Вашите имена, точен адрес за доставка и телефон за контакт. След това избирате от падащите менюта начин на плащане и доставка, като имате възможност да изберете удобен за Вас офис на куриера и/или предпочитан час за доставка.

-       Ако сте регистриран наш потребител, данните за доставка ще излязат автоматично, като Вие само трябва да потвърдите адреса, начина на плащане и доставка и да финализирате поръчката.

-       Ако сте юридическо лице и желаете да Ви бъде издадена фактура, можете да попълните име на фирмата, ЕИК и МОЛ в обозначените полета, а също така и ДДС номер за фирми регистрирани по ЗДДС.

-       В  полето „Коментар към поръчката“ на тази страница можете също да ни напишете особености за поръчаните продукти (желан цвят и/или размери), за адреса за доставка и други.

 

Важно: Във всички варианти, преди да натиснете "Финализиране на поръчката" е необходимо да се съгласите с нашите "Условия за ползване от 25.02.2016 г."
 

Внимание: При грешни и/или непълни данни е възможно Вашата поръчка да не бъде изпълнена.

Най-купувани продукти

Върнете до горе