За нас

 

За да стане добре

Вече 10 години това е мотото на BAUHAUS България, защото знаем, че можем да отговорим на всяко търсене и да помогнем да се осъществи всяка идея.

BAUHAUS представя себе си като Специалистът за Работилницата, Дома и Градината и предлага пълен асортимент под един покрив. Ние се гордеем с всеобхватния си асортимент, който надхвърля 120 000 качествени продукта в 15 търговски отдела.

Всеки, който преди повече от 60 години е търсил инструменти, строителни материали, бои и други, е трябвало да ходи от магазин на магазин, докато намери всичко необходимо. Когато DIY - идеята (Do It Yourself - Направи си сам) набира сила, BAUHAUS е първата верига, която реализира тази идея в Германия. Благодарение на една добра идея, BAUHAUS започва да пише своята история през 1960-а година. Тя отдавна се е превърнала в история на успеха. От самото начало BAUHAUS предлага разнообразен продуктов асортимент, допълнен от компетентно консултиране, клиентски ориентирано обслужване и добри цени. С тази концепция BAUHAUS получава широк отзвук и одобрение сред клиентите. Много отдавна веригата принадлежи към водещите в Европа.

Днес компанията е представена с повече от 270 търговски центрове в 19 европейски страни: в България, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Хърватия, Люксембург, Норвегия, Австрия, Швеция, Швейцария, Словения, Словакия, Испания, Република Чехия, Турция, Унгария, Нидерландия и разбира се в Германия.