Търговски център BAUHAUS предлага следните услуги

 

 

BAUHAUS доставка
 

Не се налага да носите сами тежките или обемисти стоки, затова BAUHAUS Ви предлага услугата "Доставка до адрес". С тази услуга BAUHAUS Ви предоставя възможността срещу такса да заявите доставка до посочен от Вас адрес. При извършване на услугата важат условията, описани във формуляр Поръчка за доставка на стоки. Всички допълнителни и хамалски услуги се заявяват и заплащат отделно. Така пазаруването ще бъде по-приятно. За подробности се обръщайте към нашия Профи Депо Център.
 

Информация относно зоните и цените за доставка

 

 

 

 

 


Машини под наем
 

Някои неща са ни необходими рядко – ето защо в BAUHAUS Вие може да наемете специален инструмент, уред или машина. Предлаганите уреди под наем са от реномирани производители. Повече информация ще получите в нашия Профи Депо Център.

 

Повече информация, условия и цени

 

 

 

 


Ремарке под наем
 

Ако Вашите покупки се окажат повече и по-големи от очакваното, предлагаме услугата за наем на ремарке. Повече подробности ще научите в нашия PROFI DEPOT Център или на Информация в Търговски център BAUHAUS.Повече информация, условия и цени

 

 

 

 


Център за тониране на бои
 

Какъв трябва да е цветът? За да е гарантиран правилният цвят, ние смесваме желаната от Вас боя до точния тон – получавате го веднага. Лак, интериорна боя, латекс, защитна боя за дърво или силиконова и силикатна мазилка, фасадна боя, а защо не и декоративни бои – при нас всичко е възможно.

 

 

 

 


3D планиране на бани
 

При преустройството на Вашата баня трябва да бъдат осъществени различни дейности за кратко време и обикновено в тясно пространство. За гладкото им протичане и за постигане на оптимален резултат са неизбежни консултациите, изготвянето на проект, координацията и професионалното изпълнение.

Към СВЕТЪТ НА БАНИТЕ

 

 

 

 


Разкрояване на дървен материал и камък
 

Специално обученият ни персонал реже дърво и камък професионално и с точност до милиметър – според Вашите проекти и желания.

 

 

 

 


Ключарски услуги
 

Необходим Ви е резервен ключ? BAUHAUS предлага ключарски услуги, с помощта на които на изгодни цени за няколко минути резервните ключове ще Ви бъдат прецизно изработени.

 

 

 

 


Заточване
 

Употребяваните и затъпени вериги на моторни и електрически триони вече не са отпадък. В BAUHAUS Ви предлагаме услуги за заточване.


 

Към BAUHAUS PROFI DEPOT

 

 

 

 

Видеодиагностика и отпушване на канали и тръбни системи

 

Търговски център BAUHAUS предлага видеодиагностика и отпушване на канали и тръбни системи. Диагностиката се извършва от нашите специалисти с професионална камера Rems CamSys.

 

Информация за услугата

 

 


Финансиране
 

Вземате сега, плащате по-късно. 
Партньорската банка за финансиране в BAUHAUS e БНП Париба.

 

Информация относно условията за финансиране

 

 

Най-купувани продукти

Върнете до горе