За нас

 

За да стане добре

Това е нашето мото, защото знаем, че можем да отговорим на всяко търсене и да помогнем да се осъществи всяка идея. Благодарение на една добра идея BAUHAUS започва да пише своята история през 1960-а година. Тя отдавна се е превърнала в история на успеха.
 

Всеки, който преди повече от 50 години е търсил инструменти, строителни  материали, бои и други, е трябвало да ходи от магазин на магазин, докато намери всичко необходимо. Когато DIY - идеята (Do It Yourself - Направи си сам) набира сила, BAUHAUS е първата верига, която реализира тази идея в Германия.

Концепцията: BAUHAUS представя себе си като Специалистът за Работилницата, Дома и Градината и предлага пълен асортимент на едно място. От самото начало през 1960-а година BAUHAUS предлага голямо разнообразие за специализирана търговия, допълнено от компетентно консултиране, клиентско ориентирано обслужване и добри цени. С тази концепция BAUHAUS получава широк отзвук и одобрение сред клиентите.  Много отдавна веригата принадлежи към водещите в Европа.

Ние се гордеем с всеобхватния си асортимент, който надхвърля 120 000 качествени продукта в 15 търговски отдела. Днес компанията е представена със стотици специализирани центрове в цяла Европа: в България, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Хърватия, Норвегия, Австрия, Швеция, Швейцария, Словения, Словакия, Испания, Република Чехия, Турция, Унгария, Холандия и разбира се в Германия.