Бентонит винарски
250 г, за избистряне на вино
- Ефективно избистряне
- При белтъчно и друго потъмняване
- Предварително разтваряне във вода
В наличност
15
броя
4,60 лв.
Продуктов № 60434339
Сравни
Любим
Описание на продукта
Бентонитът е предназначен за избистряне на вина от белтъчно и друго потъмняване.
Дозировка:
Бели вина: 20-70 г за 100 л вино.
Червени вина: 10-30 г за 100 л вино.
Необходимото количество бентонит се изсипва и разбърква в 0,5 литра топла вода. След като престои 24 часа, бентонитът набъбва и се получава каша. Към него се добавят 2-3 литра вино, разбърква се и се налива към общото количество вино. Избистрянето завършва след 10-15 дни в зависимост от температурата.
Съхранение:
Съхранявайте продукта в затворена опаковка, в сухи и проветриви помещения при стайна температура. Пазете от деца.
Приложение | Винарство |
Съдържание | 250 г |
Тегло | 0.25 кг. |
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи
Свързани продукти