Добавка за ракия и вино
30 мл, аромат ябълка
- Придава аромат, вкус, цвят, мирис
- Подчертана пълнота и приятна мекота
- С капкомер
- Лесна дозировка
Добавката за вино и ракия е често използвана, както от професионалисти, така и от любители в производството на алкохол. Използва се за овкусяване на готовия продукт. Тя придава мек и приятен аромат, цвят, вкус и мирис на алкохолната напитка.
Начин на употреба:
Овкусяване от 30-50 л ракия или вино:
- Излива се цялото количество есенция в 1 л от ракията или виното.
- След 24 часа този един литър се излива в останалите 49 л.
- За постигане на максимален ефект трябва да преседи още 24 часа.
Овкусяване на 1,5 л ракия или вино:
- Капят се 10-20 капки. Така ароматизираното количество преседява 24 часа за постигане на максимален резултат.
Забележка:
- Дозировката е определена за 40-42 градуса ракия.
- За по-високи градуси ракия е необходимо повече есенция за овкусяване.
- Ароматизирането се извършва при температура на ракията около 18 градуса.
- Дозировката зависи също и от сетивните възприятия, вкусовите предпочитания и качествата на ракията или виното.
Приложение | За производство на вино и ракия |
Аромат | Ябълка |
Дозировка | 1 мл за 1,5 л, 30 мл за 30-50 л |
Съдържание | 30 мл |
Тегло | 0.035 кг. |