Инфрачервен отоплител Voltomat Heating [1]
Инфрачервен отоплител Voltomat Heating [2]
Инфрачервен отоплител Voltomat Heating [3]
Инфрачервен отоплител Voltomat Heating [1]
Инфрачервен отоплител Voltomat Heating [1]
Инфрачервен отоплител Voltomat Heating [2]
Voltomat Heating
Ексклузивно в BAUHAUS
2000 W
 • Икономично и интелигентно решение за отопление
 • За вътрешен двор, беседка, задния двор, балкон, ресторант на открито, гараж, работилница, хол, спалня,
 • Незабавно загряване
 • Тиха работа
 • Високоефективен
В наличност
295,- лв.

Продуктов № 30092730
Сравни
Любим
Описание на продукта

Незабавно загряване за секунди. Вместо да загряват въздуха, инфрачервените нагреватели загряват обектите или телата директно точно както слънцето загрява земята. 
Електромагнитните вълни в инфрачервения спектър могат да предават топлинна енергия директно към обекта, като телата я поглъщат се затоплят незабавно. 
Следователно, инфрачервените нагреватели могат не само да ви помогнат да се затоплите в рамките на секунди, но и да спестите енергия, създавайки удобна и топла среда както за вашите вътрешни дейности, така и за отдих на открито.  Инфрачервен отоплител Voltomat Heating е икономично и интелигентно решение за отопление.  
В сравнение с традиционните газови печки използването на инфрачервен електрически нагревател е доста по-евтино.  С най-новата технология за инфрачервено отопление електрическите нагреватели достигат до 95% топлинна ефективност, което е значително енергоспестяващо. Ифрачервен нагревател не излъчва никакви токсични изпарения, вредни миризми или химически съединения.  
Инфрачервеният нагревател би бил идеален домашен уред за подобряване на качеството на живот.  Нещо повече, инфрачервените нагреватели са от полза за сърдечно-съдовота система, повишават имунитета и кръвообращението.  Лампата има вграден сензор, който автоматично ще изключи устройството, ако то бъде прекомерно нагрято наклонено или съборено, като това значително намалява възможността от пожар.  Здравят корпус от алуминиева сплав, прави лампата устойчива на най-суровите условия. 

Вид отоплителен уред Инфрачервен отоплител
Управление Механично
Цвят Черен
Мощност 2000 W
Скорости/степени 1
Височина 86 см
Дължина 21 см
Ширина 21 см
Клас на защита IP44
Материал Алуминий
Тегло 3.85 кг.
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи


Свързани продукти