Препарат за почистване на фурни и грилове Mellerud [1]
Препарат за почистване на фурни и грилове Mellerud [1]
Mellerud
0,500 л, с помпа
  • Премахва и упорити замърсявания
  • Опаковка обезопасена за деца
  • За употреба в дома и градината
  • Доказано качество
  • Произведен в Германия
В наличност
17 броя
14,50 лв.

1 л = 29,- лв.

Продуктов № 19127977
Сравни
Любим
Описание на продукта

Препаратът Mellerud за почистване на фурни и грилове премахва бързо и ефективно загоряла мазнина и трудни за почистване наслоявания върху неръждаема стомана, керамика и емайл. Идеален за почистване на фурни, скари, котлони, керамични повърхности, готварски плотове, грил и други. При редовна употреба предпазва от натрупване на изгорели мазнини.

Като допълнение за още по-добър резултат: Препарат за отстраняване на мазнини в кухнята и Препарат за почистване на стъклокерамични плотове. 

Лесна употреба: Използвайте препарата само върху студени повърхности! Отстранете грубите наслоявания с шпакла. Препаратът се нанася без разреждане и се оставя да подейства за 10-15 мин. След това повърхността се обработва с гъба или четка и се изплаква много старателно с чиста вода. При стари и трудни за почистване наслоявания описаният по-горе процес се повтаря, като евентуално се удължава времето за действие на препарата. След употреба флаконът се измива добре с вода и отново се затваря капачето, защитаващо от достъп на деца. 

Моля, обърнете внимание: Не използвайте препарата върху лакирани (боядисани) повърхности, изкуствени материи, алуминий, цинк или самопочистващи се готварски фурни.

Приложение Почистване
За почистване и поддръжка на Фурни и грилове
Подходящ/а за Фурни и грилове
Разфасовка 0.5 л
Разреждане Не
Тегло 0.65 кг.
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи


Свързани продукти