Препарат за почистване на мазнини, восък и мръсотия Mellerud [1]
Препарат за почистване на мазнини, восък и мръсотия Mellerud [1]
Mellerud
1 л
  • Приложим на открито и закрито
  • Разтваря дори стари восъчни слоеве
  • Премахва лесно мазнини и масла
  • Доказано качество
  • Произведен в Германия
В наличност
20 броя
13,40 лв.

1 л = 13,40 лв.

Продуктов № 19127317
Сравни
Любим
Описание на продукта

Препаратът Mellerud за почистване на мазнини, восък и мръсотия е предназначен за премахване на упорита мръсотия – стари слоеве от грес, масло, восък, упорити ръбове и корички. За отстраняване мръсотията от камъни, керамични плочки, керамика, пластмаса и метал. Идеален за основно почистване на подове, подпрозоречни первази, кухненски и офис мебели.

Допълва се с: Препарат за почистване на теракота и естествен камък, Препарат за полиране на мрамор и Импрегнатор на мрамор и естествен камък.

Лесна употреба: При силно замърсени повърхности да се използва неразреден. За редовно почистване и най-добър резултат се разрежда 1 част концентрат с 5 части вода. Нанася се равномерно върху повърхността с помощта на гъба или кърпа. Оставя се за кратко и се изтрива с влажна кърпа, като първо се изтъркват упоритите замърсявания с четка или гъба.

Моля, обърнете внимание: Силно полираните повърхности може да избледнеят. Преди употреба на препарата направете тест за съвместимост на по-малко видимо място. 1 литър е достатъчен за 5-15 м² в зависимост от повърхността и замърсяването.

Приложение Почистване
За почистване и поддръжка на Плочки
Пластмаса
Метал
Керамични плотове
Подходящ/а за Мазнини, бои, кухни, бани
Разфасовка 1 л
Разреждане Вода
Полагане С гъба или кърпа
Тегло 1.0 кг.
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи