Соларен електронен уред против подземни гризачи Bros


Соларен електронен уред против подземни гризачи Bros [1]
Соларен електронен уред против подземни гризачи Bros [1]
Bros
Ефективна площ до 800 м², пластмасов, зелен
  • Висока ефективност
  • Природосъобразно и хуманно прогонване
  • Напълно безвреден за хора и домашни животни
  • Ефикасен срещу къртица (Talpa Europea, L.)
  • Ефикасен срещу сляпо куче (Spalax Leucodon)
В наличност
31,90 лв.

Продуктов № 60626473
Сравни
Любим
Описание на продукта

Соларният електронен уред против подземни гризачи Bros е произведен в Полша. Той ви осигурява природосъобразен и хуманен начин за решаване на проблема с подземните гризачи. Те имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Соларният електронен уред за борба с подземни гризачи използва тази им чувствителност - той издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Соларният електронен уред е напълно безвреден за хора и домашни животни. Ефикасен е срещу къртица (Talpa Europea, L.) и сляпо куче (Spalax Leucodon). Не влияе на червеи, попови прасета и подземни насекоми. Този уред е с по-късо колче в сравнение с останалите уреди които предлагаме. По-късото колче с около 8 см в сравнение с останалите уреди е с цел горната видима част на уреда да бъде по-близко до земята и така да бъде по-незабелижим. Основно е предназначен за поставяне в район с ниска растителност около уреда. Захранване: соларна клетка и Ni-Cd акумулатор. Честота 400-1000 Hz.

Инструкции за употреба:
Включете буксата от соларното тяло към буксата от металното тяло. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, така че горният панел да бъде на 3-5см от земята. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда. За първоначално зареждане на вътрешната батерия на уреда е необходимо той да бъде изложен на слънце 3-4 часа. След зареждане на батерията в рамките на 30 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
Важно! Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет. За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, поне 2 седмици преди засаждане на културите. Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната гъстота на наличие на подземни гризачи. Нормално е да има увеличаване на активността на гризачите през първите дни след поставянето му, тъй като гризачите търсят защитено място във всички посоки на площта, която устройството покрива. Соларният електронен уред срещу подземни гризачи e устойчив на климатични условия, но при висока влажност или силен студ е необходимо да бъде изваден от почвата и съхраняван при стайна температура.

Марка Bros
Тегло 0.52 кг.
Приложение На открито
Употреба Против къртици
Вид Уред
Материал Пластмаса
Цвят Сив
Зелен
За площ до 800.0 м²
Няма добавени инструкции
Няма добавено видео
Няма добавени аксесоари и консумативи


Свързани продукти