3D планиране на бани

3D-Planiranel

При изграждането или преустройството на Вашата баня трябва да бъдат осъществени различни дейности за кратко време и обикновено в тясно пространство. За гладкото им протичане и за постигане на оптимален резултат препоръчваме предварително консултиране, изготвянето на проект, координацията и професионално изпълнение.

 

Консултации

Не сте сигурни как е най-добре да изглежда Вашата баня? Заедно с професионалните консултанти в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ ще обсъдите своите планове и възможностите за осъществяване на своите идеи. Обучените ни консултанти ще Ви предложат най-оптималните решения за Вашия индивидуален проект

 

Изготвяне на 3D проекти

Искате да видите как ще изглежда банята на Вашите мечти? С компютърните 3D проекти в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ, можете да изпробвате различни варианти и да придобиете реална представа за своята нова баня.

 

 

Предаване

След приключване на всички дейности и проверка до последния детайл, ние Ви предаваме проекта на банята на Вашите мечти!

 

 

* 3D планирането е безплатно при закупуване на необходимите за проекта продукти от BAUHAUS. Цената за изготвяне на проект без покупка е 50 лв. 

 

СВЕТЪТ НА БАНИТЕ предлага индивидуално решение за Вашата нова баня – с оптималната възможност да намерите всичко необходимо на едно място