Косачка-робот Segway Navimow H500E

21,6 V, 5,2 Ah, работна ширина 21 см, до 500 м²

2998,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Segway Navimow H800E

21,6 V, 5,2 Ah, работна ширина 21 см, до 800 м²

3598,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Segway Navimow H1500E

21,6 V, 7,8 Ah, работна ширина 21 см, до 1500 м²

4398,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Segway Navimow H3000E

21,6 V, 10,4 Ah, работна ширина 21 см, до 3000 м²

5398,- лв.
Сравни
Любим
Бензинова косачка-робот SH750-9C

3,73 kW, работна ширина 53 см

5900,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Worx Landroid WR141E (M500)

20 V, 2 Ah, работна ширина 18 см, до 500 м²

2099,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Worx Landroid WR147E.1

20 V, 4 Ah, работна ширина 18 см, до 1000 м²

2899,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Gardena Sileno minimo 500

18 V, 2,1 Ah, работна ширина 16 см, до 500 м²

1499,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Gardena Sileno minimo 250

18 V, 2,1 Ah, работна ширина 16 см, до 250 м²

1395,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Powerworks P15

24 V, 2 Ah, работна ширина 22 см, до 1500 м²

2750,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот Powerworks P10

24 V, 2 Ah, работна ширина 22 см, до 1000 м²

1850,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот LandXcape LX791

20 V, 2,9 Ah, работна ширина 18 см, до 900 м²

1499,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот LandXcape LX797

20 V, 2,0 Ah, работна ширина 16 см, до 500 м²

1099,- лв.
Сравни
Любим
Косачка-робот LandXcape LX790

20 V, 2,0 Ah, работна ширина 16 см, до 600 м²

1299,- лв.
Сравни
Любим