Ремонти и строителство

 • Съвети за покупката на стълба

  Дали за боядисване на тавана или за смяна на крушката - понякога в домакинството ни се налага да се качим на високо. За такива дейности в дома и за по-амбициозните домашни майстори идват на помощ най-различни видове стълби.

  Повече информация
 • Подмяна на повредени плочки

  Белята се случва бързо. Пада флакон с парфюм на плочка в банята и тя се пука. Или пък там, където преди време е имало закачалка за хавлии, сега е останала дупка в плочката, която постоянно привлича погледа. Малките повреди и недостатъци се поправят със специално лепило, което може да закупите от BAUHAUS. Ако обаче щетата е по-голяма и разполагате с налична резервна плочка, е по-добре да я подмените.

  Повече информация
 • Полагане и фугиране на теракот

  Керамичните подови настилки в кухнята, коридора, банята, тоалетната, мокрото помещение или килера са издръжливи, практични и лесни за поддръжка. В помещения с подово отопление са дори идеални, защото отдават топлината директно. Голям избор на плочки от различни материали с разнообразни формати, цветове и дизайн ще намерите при BAUHAUS. На големи пана са показани начините на полагане и атрактивното им приложение в дневната и банята. Асортиментът се допълва и с предлаганите от нас подпрозоречни дъски и естествен камък.

  Повече информация
 • Полагане на паркет

  Дървеният паркет не само изглежда добре, но има и много други предимства. Подовото покритие от естествени материали е регулатор на влажността в помещението, създава усещане за топлина и се ползва по-дълго от колкото един килим. Най-хубавото е, че чрез така наречената клик-система модерният лакиран паркет се реди без лепене, с вклиняване на дъските една в друга.

  Повече информация
 • Измазване на влажни избени стени

  Обикновено щетите от влага по къщата, причинени от липсваща или лоша изолация, се появяват първо в избата или сутерена. За да не се разпространят влагата, мухълът и да не увредят цялата Ви къща, трябва бързо да откриете причинните за появата им. Ако след разкопаване около зида се появи незащитена, увредена тухлена стена – както в конкретния пример, ще решите проблема със старателна изолация на зида.

  Повече информация