Санитария и отопление

 • Монтиране на стояща тоалетна чиния

  Модерната технология позволява тоалетната да бъде оборудвана комфортно. Не само защото можем да избираме между стояща и висяща тоалетна чиния, също така и начина на оттичане – хоризонтално или вертикално, а също така можем да решим дали да я вградим или не. При избора на тоалетна чиния обръщайте внимание на качеството на керамиката по отношение на лесната поддръжка. По качественото керамично покритие мръсотията и варовика се отмиват от водата и почти не се отлага котлен камък. Така се избягва употребата на агресивни препарати за почистване.

  Повече информация
 • Малки ремонти в банята и тоалетната

  Много от малките ремонти в банята може да свършите сами! Понякога трябва да се смени смесителя на мивката, да се почисти котления камък, а друг път да се отпуши тръбата.

  Повече информация
 • Правилна инсталация за пестене на вода

  Пестете вода - с модерна санитарна техника за мивката, душа и други – с по-малко количество вода, струята остава силна както обикновено, а изразходеното количество може да бъде намалено с около 50%.

  Повече информация
 • Тръби и тръбопроводи

  Не всички дейности по санитарната инсталация е позволено да извършвате сами! При драстични промени във Вашата инсталационна система и при основни ремонти е хубаво да се посъветвате с професионалист.

  Повече информация
 • Монтиране на мивка

  Начинът на монтаж на всички мивки е универсален (изключение правят някои екстравагантни специални конструкции), което дава възможност всеки сам да направи монтажа. Важно е да монтирате мивката сигурно и здраво на стената, както и на правилната височина. За да е удобна за ползване на всички членове на семейството, важи следното правило: горният ръб на мивката трябва да е на разстояние от 82 до 86 см от пода.

  Повече информация