Интериор и декорация

 • Боядисване на стени и тавани

  Боята не само разкрасява стените на Вашето жилище. Тя може оптически да промени помещението. Дългите и тесни коридори изглеждат по-къси, когато боядисате късата стена в тъмен цвят. Светлите пастелни цветове могат да направят малката стая да изглежда доста просторна. Каква боя да изберете и как да я нанесете правилно върху стената, ще научите тук.

  Повече информация
 • Подготовка на основата за стенни покрития

  Не всяка стена е подготвена добре за директно лепене на тапетите. За ново боядисване или за нова мазилка на вътрешните или външни стени също е необходима подготовка на стената. Проверете и подгответе добре основата, за да се наслаждавате дълго на облицованите от Вас стени.

  Повече информация
 • Всичко за тапетите

  С различните колекции тапети може да декорирате Вашия дом в най-различни стилове. Преди да закупите тапетите, трябва да сте наясно, какъв ще е стилът, цветът и шарката, с които ще декорирате Вашите стени, защото тапетите могат оптически да повлияят на разпределението, височината на помещението и на светлината в него.

  Повече информация
 • Лепене на фигурални тапети

  Фигуралните тапети - независимо дали са на романтични цветя, класическо райе или модерни графични елементи, могат да освежат стените във вашия дом. При лепенето им трябва да съблюдавате следните детайли: При тапети без бордюр може да режете от ролката, без да се съобразявате с нищо. При тапети с бордюр – всички ленти са еднакви (еднакви шарки на еднаква височина) и при рязането се поставят една върху друга. При тапети с изместване на фигурата рапортът се измества на половина при всяка втора лента, а при обърнато лепене на фигурите, трябва да обръщате всяка втора лента тапет.

  Повече информация
 • Монтиране на луни за осветление

  Халогенните и LED луни са идеални за вграждане в окачени тавани или облицовка с панели и способстват за приятното осветление на помещението. Освен това, ако са подвижни, те могат целенасочено да осветяват отделни предмети в стаята или картини на стената и да повлияят значително на атмосферата в дома. Преди да пристъпите към вграждането на луните, обмислете добре тяхното разпределение. Най-добре изглеждат равномерно разположените.

  Повече информация